Hot Summer

ϟ Happy Birthday Comel ♥
Tuesday, July 26, 2011 ϟ 10:41 PM ϟ
Hye stalker ! Lame gila ney tak update blog. Ish, rasenya rindu gilaa nak update tapi tak tahu nak story ape. Baru skrg dapat update ney. Hihi. Okay, hari ney 25 july 2011 right? Hihi. Hari ini ulang tahun adik comel eina lah. Ish geram gila tahu tak dengan dia ney. Suka sgt mintak mcm-2 bila birthday dia. Nak buat party pulak dalam kelas. Hihi, #mcmakutakpernahjea. Hihi. Mcm-2 karenah budak kecik kan if birthday dia. Nak itu nak ini. Faham-2 jelah ape itu ini nyaa kann xD Eh kejap-2, nk tgk adek comel eina? Jappppppppppp :D

Jeng jeng jeng. Inilah adek comel eina. Comel kannnnnnnnnnnn? Hihi. Mestilah tgk kakak dia lahh Haha. #perasankejap xD Amin! Selamat ulang tahunn ke-9 ya! Semoga panjang umur. Jangan nakal-2 lagi tauu. Kalau tak akak cubit pipi amin yg tembam tuu xD SAYANG AMIN! ILOVEYOU ADEK!  

« Past | New »
Navigates

▸ Majesty ◂ ▸ Post ◂ ▸ Tagboard ◂ ▸ Follow ◂
Credits

Skin By : Hafiz Zulkafly
Device : Adobe Photoshop CS5
Others : ImgUr , Color , Sonia
Best View : Using Google Chrome