Hot Summer

ϟ Let's try guyss ♥ :>
Tuesday, July 12, 2011 ϟ 12:24 AM ϟ
Heyya stalker again :> Lame jgak tk update ney. Nak update tp tak tahu nak story apee. Then ade satu games ney. Jum layan dearr ~ <3 Kali ni eina nk bg satu perkara yg boleh dikongsi bersama. Bukan syirik, khurafat, munafik perkara nih berdasarkan ISLAM :) Mak eina yg bgtau benda nih lepas mak eina balik dari kem. Eina dah buat game nih dengan kakak-2 and adq-2 eina dan kami suda tahu sifat sebenar kami, skrg giliran korg tau sifat korg pulak :>

First,korg amik kertas. *cepat pergi ambil xD Okay,kertas tu korg lipat dua secara memanjang. tahukan mcm mane? :> dah lipat, korang lukis seekor lembu dekat mane-2 yg korg nak. Then buat signature korg dkt lukisan lembu tadi. Tak kira lah kt mane-2 pun okay. P/S : jgn tiru mane-2 lukisan. Buat lukisan korg sndri. Suda lukis? Dah siap? Okay buat game yg kedua! Amik kertas lg satu. Korg lukis gamba korg, mak dan ayah. Tak kira laa mcm mne punn. Nak lukis lidi pun tkpe lahh xD Sudah? Jum tngok mksud lukisan korg dan sifat korg sebenar ~ cek lukisan korg btol-2 *jengjengjeng x)

First,lukisan lembu

kalau korg lukis mcm nih dh mcm nih korg adalah seorang yg :
tadi eina ada suruh lipat kertas kertas kan. kay let's see 
1. Kedudukan lukisan lembu
  • atas garisan --> (negatif) sombong/ego (positif) mempunyai prisip tersendiri .
  • bawah garisan --> seorang yg rendah diri
  • tengah garisan --> LIBERAL
2.Saiz lukisan atas kertas
  • besar --> pandai mengambil peluang
  • sederhana --> tidak pandai mengambil peluang
  • kecil -->  langsung tidak mengambil peluang 
3. Saiz lukisan lembu
  • gemok --> seorang yang sihat tubuh badan
  • kurus --> mempunyai sakit *lebih baik korg cepat-2 jumpa doktor cek kesihatan. 
4. Mata
  • besar --> berpandangan jauh
  • kecil --> berpandangan dekat
5. Kaki
  • pendek --> tidak perlu merantau untuk berjaya
  • panjang --> kena merantau untuk lebih berjaya
6. Unsur
  • kalau korg lukis unsur alam sekitar, cth: rumput , pokok --> mempunyai sifat kasih sayang dan penyayang :>
7. Ekor  (SENSORED !)
  • panjang --> seks tidak terkawal
  • pendek --> seks terkawal
Second ,Lukisan Family . 

1. Anak
  • ditengah --> keluarga harmoni
  • sebelah ayah --> sayang ayah lebih dari mak
  • sebelah mak --> sayang mak lebih dari ayah
2. Pegang tangan
  • memerlukan kasih sayang yang lebih 
Okay dear, sikit jea kan. Tak susah pun kann? Alaa, eina bagi yg senang-2 jelah. Cer try cer try. EIna dah try and eina tahu sifat eina mcm mne. Mase eina main bnde ney, mmg betul ape sifat eina. So korg try okay if nak tahuu. Kita enjoyy! xD Jgn nak emo sgt main ney tauu, Hihi. Have funn guyss ~ :>

KESAH BENAR !
Ada seorang hamba Allah nih hidup sendiri. Setiap hari dia akan melukis seekor lembu di atas sehelai kertas. Setiap hari lembu yang dilukisnya bersaiz gemok. Pada suatu hari, lembu yang dilukisnya bersaiz kurus. Dia berasa pelik lalu pegi ke klinik untuk cek kesihatannya. Doktor mengatakan dia sakit dan menghidap ketumbuhan. Ketumbuhan nya masih baru. Namun,selama ini dia berkeadaan sihat . Berkat lukisan yang dilukis kini dia tahu dia mempunyai penyakit :')

P/S : Jgn terlalu ambil mudah dgn permainan ney. Korg akan tahuu ape sifat korg. If korg rase benda ney tak betul ikut korg lah. Tapi eina dah suruh ramai yg buat, masing-2 betul ape sifat dorg and dorg ada penyakit or takk. So if korg rase teringin nak cube, lets try okay. Be confidence guyss <3 :>

« Past | New »
Navigates

▸ Majesty ◂ ▸ Post ◂ ▸ Tagboard ◂ ▸ Follow ◂
Credits

Skin By : Hafiz Zulkafly
Device : Adobe Photoshop CS5
Others : ImgUr , Color , Sonia
Best View : Using Google Chrome