Hot Summer

ϟ si COMEL (:
Saturday, July 2, 2011 ϟ 7:47 PM ϟ
Hye stalkerr ! Hihi . Okay dah lame jugak tak update ney. Skrg sibuk dgn edit blog jea. Sbab yg duluu nmpak serabut sgt kann xD skrg ney dah lawa dah aku tgkk , heeee. If bagi korg tak lawa ada aku peduli? Hahaha. Okay bact to story okay. Siapa si COMEL? OMG ! itu SUGAR GLIDER saya lahhh! :D Hihihi. Best sgt ade sugar glider ney. Dia sgt sgt sgt sgt comel. Mata dia buat aku tergoda dah. Skrg ney dah berani pegang diaa. Tapi kena tahan sikit sebab kuku dia pnjg dan tajam. Tapi tak sakit punn xD nak tgk si COMEL   saya tak ? Kejap tauuuuuu xD


Tadaaaaa ! ney dia si COMEL saya. Skrg dia dah gemok sbb keerja dia makan tidur jeaa , hihihihi . Eh eh, dia suka gigit and jilat tgn akuu tapi buat tak tahuu jea. Gigit dia tak sakit langsung. Sbb dia punya gigi tak tajam mana pun laa. Lg pun dia masih kecik lagii. E, ade lagi sekor tauuu. Tp ney betina. Betina ney garang sikit. Suka gigit orang yg dia tak kenal. Lagi-2 if org yg dia tak prnah bauu. Sugar glider ney jenis suka kat org yg dah kenal bau jeaa. Heee, aku just suka dkat jantan jeaa. Sbb comal sgt mcm akuu Hahaha. *perasan dah mula dah xD tapi kann best sgt sgt ade sugar glider ney. skrg-2nyee dia boleh jadi teman if tinggal sorg-2 dekat rumah ney kann xD Siapa yg teringin tu pergi lah beli kat kedai, heeee. Beli yg kecik lagi baru senang nak bela. Lagi cepat jinak nanti tauu. Believe mee, Cehh! Hiihihihih. Okay , chow duluu syggg :>
Assalammualaikumm , Boii dearBLOGGER 

« Past | New »
Navigates

▸ Majesty ◂ ▸ Post ◂ ▸ Tagboard ◂ ▸ Follow ◂
Credits

Skin By : Hafiz Zulkafly
Device : Adobe Photoshop CS5
Others : ImgUr , Color , Sonia
Best View : Using Google Chrome