Hot Summer

ϟ Cinta ♥
Sunday, August 14, 2011 ϟ 2:08 AM ϟ

Hello readers :]

Couple , kauorang pernah couple tak ? Alaa tipu letuww tak pernah couple kan. Hihihi. Tapi ada juga orang tak pernah couple. Aku pun pernah jumpa juga. Tak heran lah orang yang tak pernah couple ini. Standard lah tu weh. Tapi bila sudah first time couple ambik kau. Memang setiap saatlah tanya orang yang berpengalaman. Maklumlah tak pernah couple sebelum ini. 

Couple , masa mula-mula kenal dulu. Alahai sweet sangat macam gula-gula :3 Ayat berbunga-bunga. Nak manis jeh. Nak ayat yang best jeh kan. Mula-mula kenal sebelum couple message, call setiap hari. Tak pernah jemu langsung. Lepastu ada saja ayat yang nak buat perempuan cair. Haha.


Couple , lepas dah ayat-ayat semua mintak couple. Masa mintak couple itu ayat nak sweet jea. Alahai sweetnya awak :3 #matapandangatastangandibahu. Bila dah couple jangan harap nak sweet macam dulu lagi. Bila dah couple gaduh tak pernah miss. Mesti ade saja salah faham. Tapi orang cakap ape " biaselah lumrah orang couple kan" Puihhh ~ Haha. 

Couple , kadang-kadang orang cakap lelaki yang ramai curang. Ada setengah orang cakap perempuan yang curang. So mana satu? Alahai , senang saja sebenarnya. Korang just setia pada yang satulah. Iaitu ALLAH :] Kalau kauorang tak nak orang cakap kauorang playboy/playgirl , kauorang setia lah kalau couple itu. Kauorang tak nak setia ? Better tak payah couple lah. Itu saja jalan terbaik kalau kauorang tak nak orang kutuk-kutuk kauorang kan.

Couple , kadang-kadang orang cakap tak best ada setengah cakap best. Lepastu ada setengah langsung tak boleh kalau tak couple. Okay orang macam ini sangat pelik. Tapi bagi setengah orang anggap menggatal atau terlalu obses dengan lelaki.


Couple , semua orang nak lelaki yang sweet, handsome, bergaya, pandai, berduit, and everythings lah. Tapi tak semua lelaki macam itu. Ada setengah lelaki saja macam itu. Kauorang pun mesti nak juga kan lelaki macam itu. Aku pun nak juga lelaki macam itu. Tapi kalau dapat lelaki macam itu, tak setia , tak ikhlas, tak pandai jaga hati kita, tak pandai ambil berat pasal kita, buat apa kan. Ini semua cinta monyet saja. Jangan menangis sebab lelaki yang tidak ikhlas , suka dan cinta pada kita. Buang masa saja menangis hanya lelaki yang  niat ingin memainkan perasaan perempuan :'] Insyaallah suatu hari nanti Allah akan temukan jodoh sebenar kita semua :']

Boii dearBLOGGER. Assalammualaikum 




« Past | New »
Navigates

▸ Majesty ◂ ▸ Post ◂ ▸ Tagboard ◂ ▸ Follow ◂
Credits

Skin By : Hafiz Zulkafly
Device : Adobe Photoshop CS5
Others : ImgUr , Color , Sonia
Best View : Using Google Chrome