Hot Summer

ϟ GRRR ! -..-
Monday, August 8, 2011 ϟ 11:26 PM ϟ

Hye stalkers. Okay hari ini malas nak cerita panjang lebar sangat. Just nak share dengan awak dearBLOGGER ^^ Hmm, semalam gaduh dengan si DIA. Sebab ape? Perlu kea bagi tahuu? Hmm, okay eina bagi tahu laa kann. Hm, eina just tanya dia merokok tak, bila dia jawab tak dalah kann. Lepas tu macam tak puas hati pulak dia. Errrr! Gaduh lah ape lagi kannn. Sebelum berbuka semalam dah gaduh. Mmg terbaik ape yg dia cakap. Mmg menyakitkan hati betul >,< Tapi ape boleh buat kann, eina sabar jelah. Bila malas nak cakap banyak stopkan message. Malas dah nak message. Lagi pun buat sakit hati ape yg dia ckap. Hmm, biarlah dia nak cakap ape, nak fikir ape pun. Itu hak dia bukan hak aku kann. Mungkin tu bahagia bagi dia kan. Mungkin dia puas bila cakap mcm tu kat eina. hmm, biarlah dia. Tadi pergi sekolah pun tak ada mood langsung. Tegur kawan pun mcm nak tak nak. Mmg tak ada mood nak cakap. Hanya mampu senyum bila orang ckap dengan aku. Kalau cakap pun sebab terpaksa. Dekat sekolah tadi macam orang bodoh dah aku ney. Kawan-2 sorry aku tak tegur korang dekat sekolah tadi. Aku betul-2 takde mood. Aku cakap dengan orang bila terpaksa. I'm so sorryyyy :'( Hmm, okay malas cerita panjang lebar :') ILOVEHIMSOMUCH ♥


Boii dearBLOGGER. Assalammualaikum ♥




« Past | New »
Navigates

▸ Majesty ◂ ▸ Post ◂ ▸ Tagboard ◂ ▸ Follow ◂
Credits

Skin By : Hafiz Zulkafly
Device : Adobe Photoshop CS5
Others : ImgUr , Color , Sonia
Best View : Using Google Chrome