Hot Summer

ϟ Happy Birthday to EINA ♥
Friday, August 5, 2011 ϟ 6:15 AM ϟ

Assalammualaikumm. Hihi. Eh-2 tetibe happy pulak ney. 5 OGOS 1995 eina telah dilahirkan dibumi ini. Pukul 2.15 p.m eina dah nak keluar dari perut mak eina. Time tu lah mula merengek and mengada-ngada nak keluar kan. Hihi. Thanks so much to my mom sebab bertaruh nyawa nak melahirkan eina. Perngobanan mak sangat-sangat eina hargai  Sekarang dah besar pulak rasanyaa. Omaigod! Tak sedar dah makin tua pulak. Hari ney genap 16 tahun. Sekejap jea kannn. Tahun depan dah spm dah, Hihi. Okay, banyak yg eina lalui dalam hidup eina. Bila umur semakin meningkat kita boleh bezakan mana buruk mane baik kann. Thanks so much to parent sebab didik eina dengan baik. Thanks sangat-sangat ♥  Eina sangat-sangat menghargai ape yang ayah dgn mak didik eina. Eina tahu mane benar dan mane salah. Eina faham erti hidup. Tapi eina tak faham sepenuhnya lagi sebab eina baru 16 tahun kaannn xD Friends, thanks for the wish. I really appreciate. And tak lupa jugak kawan-2 dekat facebook yg wish dekat einaa. Thanks you so much And tak lupa jugak dekat ZUEL FADZLY yg tersayangg sebab bagi hadiah. Even hadiah tu belum sampai sebab guna pos biase jea. Haha. ILOVEYOUSOMUCH  Terima kasih ya ALLAH sebab bagi eina hidup sampai umur ini. Eina sangat-2 hargai. Thanks you so much. Semua dugaan yg DIA bagi eina sabar dan sentiasa teruskan hidup dan tak pernah putus asa :') Insyaallah eina akan teruskan hidup dengan kebaikan. Aminnnnn Thanks you so much to all my friends in Facebook and Schools for the wished my birthday . I really appreciate that 



Happy bithday to me. Happy bithday to me. Happy bithday to me. Happy bithday to me. Hihi, sudah tua lah eina sekarang xD tapi tak tua sangat pun :P 

BoiiDEARBLOGGER. Assalammualaium 

« Past | New »
Navigates

▸ Majesty ◂ ▸ Post ◂ ▸ Tagboard ◂ ▸ Follow ◂
Credits

Skin By : Hafiz Zulkafly
Device : Adobe Photoshop CS5
Others : ImgUr , Color , Sonia
Best View : Using Google Chrome