Hot Summer

ϟ Hate CopyCats !
Tuesday, August 16, 2011 ϟ 9:36 AM ϟ

Hello readers :]

COPYCATS ? Okay kauorang tahu kan ape itu copycats? Bagus lah kalau kauorg dah tahu. So tak payah penat-penat itew nak bagi tahu. Hihi. Ada lah sorang makhluk Allah ini yang baik hati sangat-sangat suka tiru cara itew dgn adq itew berblog. Macam mana kitaorg buat macam itu lah dia nak buat. Apa yang kitaorang ada, semuanya dia nak buat. Apa yang kitaorang dia pon nak letak juga. Macam tak ada benda lain dia nak buat. Ada saja benda dia nak tiru. Kalau kitaorang ubah design , dia pun tiru juga. Hari ini dia ubah design dia macam mana kitaorang buat design dekat blogger. Itew bukan tak nak show blog dia , itew nak tengok sampai bila dia nak tiru kann :3
_________________________________________________________________
Alahai sayang :3 kenapa awak nak tiru macam kitaorang? Kitaorang punya blog ini lawa sangat keh? Kan ramai lagi blog yang lawa. Kenapa mesti kitaorang jugak yang awak nak tiru? Awak ini buat kitaorang malu lah sebab awak tiru design blog kitaorang. Awak ini buat kitaorang menyampah dekat awak. Even kita baru kenal , awak janganlah buat perangai yang agak bangang itu. Cuba buat ikut citarasa awak itu. Jangan suka tiru cara orang lain. Eeeii , tak malu eh awak? Ingatkan awak ini baik tak macam orang lain. Tapi dah banyak itew dengar yang buruk-buruk pasal awak. Tapi itew buat tak dengar apa-apa pun. Sebab malas nak ambil tahu pasal orang lain :] Hope awak tak tiru lagi lah ya design blog kitaorang. Kitaorang bukan apa, just tak suka saja. Buat ikut citarasa sendiri dah cukup okay :*
_________________________________________________________________


Itew hanya mampu senyum saja lah awak. Sebab itew nak tengok apa reaksi awak. Maybe tak ada apa-apa reaksi kot kann. Hihi. Sebab adik itew dah perli pun awak tetap buat benda yang sama kan :) Kelakar betul awak ini kan. Hehehe. 

P/S : Soorrryy to say okay. Bukan belagak atau apa, cuma tak suka orang tiru saja. Cuba buat citarasa sendiri kan senang. Tak perlu susah awak nak tiru macam kitaorang. Kalau tiru sikit-sikit tak apa. Tapi awak tiru bulat-bulat. Sampai gaya taip dekat blog pun awak tiru juga. TERIMA KASIH SANGAT-SANGAT sebab tiru gaya kitaorang ya :> Hihi. Meh kiss sikit :* Puihh ~ Haha. 

Boii dearBLOGGER. Assalammualaikum 

« Past | New »
Navigates

▸ Majesty ◂ ▸ Post ◂ ▸ Tagboard ◂ ▸ Follow ◂
Credits

Skin By : Hafiz Zulkafly
Device : Adobe Photoshop CS5
Others : ImgUr , Color , Sonia
Best View : Using Google Chrome