Hot Summer

ϟ Final Exam -.-
Sunday, October 2, 2011 ϟ 10:06 PM ϟ

Hello Readers :]

Hi, awak semua sihat? Mestilah sihat kan. Hihik. Lamnyaa tak update blog ni. Nak update tapi malas. Alaa, macam kauorg jugak kan. Hihi. Sama la dgn aku kan :3 

First, bosan duduk rumah cuti ini. Tak tahu nak buat apa. Nak hang tak tahu nak pergi mana. Kawan-kawan pun kadang-2 boleh kadang-2 tak. Kadang-2 itu last minute parent dorg tak bagi. Lagi pun nak dekat final exam ini so terpaksa duduk rumah saja lah. Hmm, yg dah pandai itu mesti korg boleh keluar kan. Korang kan dah pandai. Hikhik. #kjokejeaa -.- Alahai, bosan gila duduk rumah tak tahu nak buat ape. Yela kan mmg lah nak final exam tapi tak ada MOOD  langsung lah. Yg ada mood online saja. Hihi. Alahai mcm mana ni nak hilangkan? Korang ada tips nya tak? Kalau ada meh lah share sikit dgn aku. Janganlah batak ilmu weh. Hewhew. Kan elok dan lebih afdal kalau kongsi ilmu ini :D Hmmm, cuak jugak oh nak dekat final exam ini :O Korang tak cuak keh? mesti cuak juga kan. Alaa, janganlah tipuu akuu. Hikhik. Lagi-2 yang nak spm dan pmr itu kan. Wish you all good luck okay :> Buat yang terbaik and bangga parent korg. Korg mesti boleh punya. Hihi. Okay, mulai hari ini jarangkan online and tidur. Nak baca buku jea. Jum kita study ramai-ramai. Hihihi. Tapi if buat study group pun bkannya belajar nanti BERGOSIP  sajalah kann :D Tahu saja lah perempuan ini kann. Hikhik. Eh, NO GOSIP buat bulan ini. Ceh ! Nanti ada saj gosip bila dah jumpa kawan :D Normal letuw kannn, hewhew. Okay nak mula study mulai hari ini. Nanti orang dekat rumah ini memekak tak sudah. tahu sajalah kan orang tua kita. Nak yang terbaik untuk diri dan hidup kita kan. Sebab itu dorang tegas suruh belajar :> Okay, ni last update from me. Jangan rindu tauu :D #perasanjap. ILY ALL 

To Pmr Candidates : Buat yang terbaik! Banggakan parent korg yg korg boleh buat. Korg pasti boleh. Good luck Alll :>

« Past | New »
Navigates

▸ Majesty ◂ ▸ Post ◂ ▸ Tagboard ◂ ▸ Follow ◂
Credits

Skin By : Hafiz Zulkafly
Device : Adobe Photoshop CS5
Others : ImgUr , Color , Sonia
Best View : Using Google Chrome