Hot Summer

ϟ Hey youu !
Wednesday, October 26, 2011 ϟ 10:20 PM ϟ


Hello Readers :]

Eh, kauorg menyampah tak kalau orang tu cakap "DONE FOLLOW" then bila kita tengok followers kita sama jea bilangannya kan. Kadang-2 setengah orang cakap saja macam itu. Tapi act diorg tak follow pun kann. Eeeee, apa punya orang lah mcm tu. Menyampah pulak rasanya dekat orang mcm itu. Rasa nak jumpa dia lepas tu cakap dekat dia "TERIMA KASIH SEBAB MENIPU" Haha. Boleh tak? Alaa, gurau sajalah. Hal macam ni malas nak besarkan. Tak nak jadikan isu pun. Just nak SEDARKAN orang yang selalu buat macam tu kann. Kalau rasa nak follow blog awak, cuma bagi tahu jea. Bukannya cakap done follow tp tak follow. Hohoho ~ And suka hati orang lah nak follow blog awk or tak. Jangan nak paksa-2 sampai hantar comment suruh follow. Hak dorang tak boleh nak dipaksa kan. Eh, ada yg terasa? Haha. Peduli ? Suka hati kauorang lah terasa or what. Aku just cakap apa yang aku rasa okay. And stop menipu dan berhenti berharap lah ya :D Eh, bukan nak bagi kauorang terasa pun lah. Just nak kongsi apa yang aku rasa saja sekarang ni. Sorry to say okay dear 

Boi DearBLOGGER. Assalamualaikum 




« Past | New »
Navigates

▸ Majesty ◂ ▸ Post ◂ ▸ Tagboard ◂ ▸ Follow ◂
Credits

Skin By : Hafiz Zulkafly
Device : Adobe Photoshop CS5
Others : ImgUr , Color , Sonia
Best View : Using Google Chrome