Hot Summer

ϟ 10 Months :') ♥
Tuesday, November 29, 2011 ϟ 5:38 PM ϟ

Hi Readers :]

Morning guyss ~ Tak cayanya aku boleh bangun secepat ni. Haha. Aku bangun pukul 8.50 tauu. Caye tak caya tak? Terpulang lah nak caya or tak :P Sejak akhir ni asyik bgn awal jea ohh xD Okay, dah-2. Lari dari tajuk plak kang. Hihihihi. 10 Months? Ape tu? Hewhew. Yes hubungn aku dgn Mr.Z dah 10 months. Sedar tak sedar, rupenya agak lama juga ktorg ni. Muehehe. Rasa mcm dah bertahun-2 lamanya xD Lebih-2 pulak aku ni xD " Awak-2, saya sayang awak tauu. Awak jgn tgglkan saya tauu. Saya harap hubungan kita sampai bila-2. Yg lepas biar lepas kay awak :* Skrg kita bina hubungn yg baru. Ceh! Hikhik. Jgn prnh lupa saya tauu tau. Jgn prnh lupa anniversary kita. Muehehe. Btw, saya sayang awak sangat-2 :* " Okay gedik kan ayat aku? Kesah pulak aku weh. Haha. Blog aku ikut suka hati aku lah :P Kbye :*

Boi DearBLOGGER. Assalamualaikum 


« Past | New »
Navigates

▸ Majesty ◂ ▸ Post ◂ ▸ Tagboard ◂ ▸ Follow ◂
Credits

Skin By : Hafiz Zulkafly
Device : Adobe Photoshop CS5
Others : ImgUr , Color , Sonia
Best View : Using Google Chrome