Hot Summer

ϟ 1st give away :>
Thursday, November 24, 2011 ϟ 2:34 AM ϟ
Hello Readers :]
Okay, di tag oleh Ainin kawan aku. Act, ni kali kedua kot aku masuk. Tapi yg first time tu aku tak tahu apa-2 langsung macam mane nak join. Haha. Okay jum tgk syarat-syaratnya :> 


1.   Wajib follow blog ni dulu, dan like Facebook Page tu sekali ye - Done :)
2.       -  Title yang bertajuk "Yasmin Aris 1st GA" - Done :)
       - Copy semua syarat syarat GA ni - Done :)
       - Jangan lupa letak gambar kat atas tu sekali - Done :)
           (Tekan gambar, right click, save as & upload kat entri korang)
       - Gambar tu mestilah di link kan kepada entri ini - Done :)
3.  Tarikh tutup : Sabtu 19 Disember 2012 , lambat lagi lekluu , hihi jom join ramai2 ! hadiah menanti anda . hehe. kalau nak join Click here .
Boi DearBLOGGER. Assalamualaikum 


            


« Past | New »
Navigates

▸ Majesty ◂ ▸ Post ◂ ▸ Tagboard ◂ ▸ Follow ◂
Credits

Skin By : Hafiz Zulkafly
Device : Adobe Photoshop CS5
Others : ImgUr , Color , Sonia
Best View : Using Google Chrome