Hot Summer

Monday, November 14, 2011 ϟ 6:31 PM ϟ
2 Story in 1 Post :)



Hello Readers :]

Lama tak update wooo. Baru sekarang ni nak update balik. Yela kan baru sekarang ada mood dalam diri ini. Hewhew. Okay aku tak faham dengan sorg kawan aku ni. Dia lebih pilih boyfriend dari kawan dia sendiri. Bagi dia kan boyfriend tu boleh sampai bila-2. Jodoh, ajal maut kt tangan tuhan. So kita tak tahu kan. Mana kau tahu yg dia boyfriend kau sampai bila-2? Kau guna tilik nasib ya? Hahaha. Kau ni kadang-2 lawak jugak kan. Tak faham aku dengan kau ni. Cuba lah kau fikir sikit diri kau. Kalau kau lebih penting kan boyfriend dari kawan mcm mana hidup kau nanti? Oh mungkin kau lebih senang dgn boyfriend kau kan. Tapi tak sampai bila-2 weh. Sampai mana jea nanti kau dgn dia. Alahaii, please jangan fikir kau bosan tak ade boyfriend nanti. Ramai lagi lelaki kat luar sana tu. Lepas kau buat keputusan pilih boyfriend kau, senang-2 jea kau nak kutuk kawan kau kan. Kutuk kat kawan kau yang lain. Hey ! perempuan jenis apa kau ni. Tak ada perasaan langsung lah kau ni kan. Kalau boleh aku dah lama mention nama kau at sini. Tapi aku just fikir kau kawan aku. If aku dah tak boleh sabar dah lama aku mention nama kau kat sini \\jgncabaraku// . Btw, aku rindu kau yang dulu okay :')


HOPE ? Ya, aku mengharap sangat-2 boleh kerja. Yela kan, dah cuti sekolah ni aku tak tahu nak buat apa kat rumah ni. Dah macam tak tentu hala dah aku. Haha \\menipujea// . Dah tanya parent , mak saje yang bagi. Ayah tak nak bagi. Sebab ayah risau lah yela kan aku ni perempuan. Nanti apa-2 jadi susah pulak kang kan. Tapi aku nak kerja. Cari duit sendiri nak kumpul kann. Hikhik. Duduk rumah mana dapat duit belanja. Sekolah pun dah tak nak dapat duit belanja mcm mana kan. Alaaa, frust menonggeng lah aku. Nak juga rasa berdikari kan. Hewhew \\poyojeaakuni// . Tak apa lah pujuk lah ayah sampai cair kan. Hahaha. Eh-2, rasanya aku tak taip panjang kan. Sbb aku tak ada idea nak taip apa. Hewhew. Okay, aku tahu korg rindu aku. Hahaha \\persangilaakuni// .

Boi DearBLOGGER. Assalamualaikum



« Past | New »
Navigates

▸ Majesty ◂ ▸ Post ◂ ▸ Tagboard ◂ ▸ Follow ◂
Credits

Skin By : Hafiz Zulkafly
Device : Adobe Photoshop CS5
Others : ImgUr , Color , Sonia
Best View : Using Google Chrome