Hot Summer

ϟ Bored day -.-
Sunday, November 27, 2011 ϟ 4:36 AM ϟ
Tumblr_lvb488gonr1qazh7vo1_500_large

Hi Readers :]

Aku bosan ni tak tahu nak buat ape dah. Duduk rumah makan tidur makan tidur. Aih, susah lah hidup macam ni. Lps tu dgn selsema lagi. Mmg terbaik laa. Benci gila dgn selsema ni -.-' Tp nak buat mcm mne dah hidung aku ala dgn habuk kann. Hihihi. Eh, nak bisik ni. #ade org tu kan tk berani tegur aku lgsg skrg. Hahaha. Aku tak tahu apa masalah dia skrg ni. Yg lain pun prnah cari pasal dgn aku tp berani jea dorg tegur, mintak maaf semua. Tapi kau ade buat mcm dorg? Tak ade kan. Haha. Dasar pengecut! Opppss ~ Hihihi. Okay aku malas nk cerita pnjg lebar pasal dia kt blog aku ni. Buang masa aku jea. Masa itu kan emas. Hihihi.

Balloons-fashion-photography-sky-white-favim.com-216881_large

Korg-2, jgn lupa tau tgk bola malam ni. Malaysia vs Bahrain. Harap malaysia menang kali ni. Even hari tu dorg kalahh dgn syria tp dorg tetap juara kan kt hati kita. Ceh! Hihihi. Alaa, dorg penat kot baru balik hari tu lawan dgn indon. Dorg rehat 2jam jea kot lepas tu kena lawan lg mmg lah penat kan kan. If aku pengsan dah time tu. Hihi. Okay, chow dulu nak tgk bola kejap lg. Hihi. Kbyee :*

Boi DearBLOGGER. Assalamualaikum 

« Past | New »
Navigates

▸ Majesty ◂ ▸ Post ◂ ▸ Tagboard ◂ ▸ Follow ◂
Credits

Skin By : Hafiz Zulkafly
Device : Adobe Photoshop CS5
Others : ImgUr , Color , Sonia
Best View : Using Google Chrome