Hot Summer

Tuesday, November 15, 2011 ϟ 7:23 PM ϟ
Contest Blog Simple but Awesome :)

Hello Readers :]

Okay aku ditag oleh Fara untuk join contest ni. Act first time masuk contest blog ni. Hewhew. Ni nak cuba nasib lah pulak. Thanks to Fara sebab tag :') Nak tahu syarat-2 nya? Check this out ! 

- A Malaysian blogger- Ya, semestinya lah :)

- Mesti ada blog- Sebab ada lah sy kena tag. Hihi :D

- Follow blog ini ( tak wajib )- Dah lama follow :)
- Buat satu entry tentang contest ini dan letak banner contest itu sekali- Dah buat lah ni :)
- Tag rakan blogger ( tak wajib )- Sy tag Jannah  and Ainin :)
- Paste link entry di tapak komen - Done :)
Btw, korang nak tengok hadiahnya? Meh ---> KLIK SINI ! . Hadiah menarik ni :D Siapa yang aku tak tag sorry ya. Malas nak tag banyak-2. Tapi korang boleh join contest ni :) 

Boi DearBLOGGER. Assalamualaikum

« Past | New »
Navigates

▸ Majesty ◂ ▸ Post ◂ ▸ Tagboard ◂ ▸ Follow ◂
Credits

Skin By : Hafiz Zulkafly
Device : Adobe Photoshop CS5
Others : ImgUr , Color , Sonia
Best View : Using Google Chrome