Hot Summer

ϟ Hampanya :/
Monday, November 28, 2011 ϟ 12:07 AM ϟ

Hi Readers :]

Korg sihat tak hari ni? Harap sihat lah. Aku selsema jela tk habis-2. Eh korg tgk tak bola smlm? Duh, dah cantik dah leading 2-0. Lpstu masa kedua Bahrain main ganas gila. Tolak-2 , tarik baju lah ape lah. Fuhhh ~ Dlam mase 1 minit Bahrain boleh dapat gol 2 mata. Ape cer ni? Aihh, sabar jelah. Ingat Malaysia dapat masuk Sukan Olimpik 2012. Tapi tk dapat jugak. Kesian Apex sbb bengang dgn Bahrain. Siap ludah lagi dkt pemain Bahrain no.14 kalau tak silap. Padan muka dia. Siapa suruh main ganas smpai nk tarik-2 bola. Tak ape lah menang kalah adat permainan kan. Alaa, tu nasib jea Bahrain menang. Tp hamap gila aku :/ Hihihi. Lebih-2 pulak aku kan. Heeeee. Eh, semangat gila tgk malam tadi wooo xD Tak ape lah yg pntg dorg dah dpat balik juara untuk Sukan SEA hari tu. itu pun dah cukup dah. Skrg-2 nya dorg dapat balik juara kannn. Hihi. MR.Z bengang gila Malaysia kalah smlm. Hihi. Tesion jea kan sayangg. Muehehehe.


Eh korg tengk tak masa dia gol separuh masa pertama? Smart gila wooo. Dari jauh tu dia goal. Mmg terbaik lah Nazmi Faiz ni. Sanggup korbankan SPM demi bola. Kecil-2 cili padi kan. Aku suka tgk dia main. Bila dia dpat bola, dia pndai acah pihak lawan. If bola dkt dia , mne prnh lepas. Mcam guna gam dkt bola tu. Hihihi. Cara die main pun smart. Tapi sayang gila separuh masa kedua dia cedera. Kesian gila dia. Tapi tak ape lah. Harimau Muda tetap Juara kan :) I Love Harimau Muda 

Boi DearBLOGGER. Assalamualaikum 

« Past | New »
Navigates

▸ Majesty ◂ ▸ Post ◂ ▸ Tagboard ◂ ▸ Follow ◂
Credits

Skin By : Hafiz Zulkafly
Device : Adobe Photoshop CS5
Others : ImgUr , Color , Sonia
Best View : Using Google Chrome