Hot Summer

Saturday, November 19, 2011 ϟ 9:26 AM ϟ
Hello Eperibadi :>


Hello Readers :]

Selamat pagi readers :> Eh korang tak tidur lagi keh? Now dah pukul 1.10 a.m. Hihi. Alaa maklum lah now kan dah cuti sekolah. So tidur lambat pun tak apa kan. Heeee. Now aku bosan gila ni. Tak tahu nak buat apa dah. Eh takut tak gambar atas ni? Hikhik. Jangan lah takut sgt. Tu orang juga :D Okay, korg buat apa malam cenggini? Ade tips tak mcm mne nak tidur cepat? Hahaha. Tips sangat senang rasanya. Haha, sorry mereng pagi-2 cenggini. Muehehe. Bosan sesangat sekarang ni. Buah hati aku dah tidur. Awal gila dia tidur hari ni. Tak dapat teman aku. Hihi #okay, gedik -.- Tak apa lah dia kan dah mngantuk. Skrg dgr lagu, edit blog. Errr, sangat membosankan ! -.- 


Okay , next year aku dah form5 so means aku dah SPM CANDIDATES . Oh mennnnn! Aku tak percaya yang aku dah form5 tahun depan. Aku memang tak sedia lagi nak form5 ni. Aku takut gila nak spm ni -.- Mak cakap start bulan 12 dah kena belajar. Ohmaigod! Awal gila kann? Okay tahu awal sgt tp untuk kebaikan jugak kan. Bersedia dari skrg lah kan. Tapi aku tk sabar nak habis sekolah. Hihi. Next year aku sekolah pagi sama dgn adik aku. Okay, tak suka. Hahaha #jokee. Jum layan perbualan aku dgn adik aku. Muehehe :>

Aku : Aduh, tahun depan same pagi dgn kau pulak -.-
Adik : Eh, aku tak ingin lah nak sama dgn kauu -.-
Aku : Kau ingat aku nak sama lah dgn kau -.- 
Adik : Eee, please lah weh -.-
Aku : If trsrmpk kt skola buat-2 tak kenal jea -.- 
Adik : Mmg pun aku nak buat macam tu. Hahaha
Aku : Okay foineeeeeeee -.-

Hahaha, masing-2 buat muka yg agak comel tu. Maklum lah baru first time same pagi kan. Sblm ni dia ptg jea kannn. Heeee. Alaa, ktorg mmg suka gurau-2 ni. Lumrah adik beradik kannn. Mcam korang tak pernah jea kann :D Okay, aku dah mula mengantuk ni. Good Night readers :*

Boi DearBLOGGER. Assalamualaikum 




« Past | New »
Navigates

▸ Majesty ◂ ▸ Post ◂ ▸ Tagboard ◂ ▸ Follow ◂
Credits

Skin By : Hafiz Zulkafly
Device : Adobe Photoshop CS5
Others : ImgUr , Color , Sonia
Best View : Using Google Chrome