Hot Summer

Thursday, November 3, 2011 ϟ 2:55 AM ϟ


Hello Readers :]

Lama tak update ni. Rindu rasanya dekat blogger kesayangan aku ini. Rindu stalker blog aku juga. Hewhew. Now exam is overr ! Yehaaa ! sudah merdeka rasanya ni. Hikhik. Yela, jeles tengok budak-2 pmr dah habis. Dorg bebas jea nak buat apa. Now aku pulak yg bebas. Hikhik. Gembira rasanya lahh \\sakaijeakan// Hihi. Okay, 30/10/11 pergi kenduri. Dapat jumpa kawan lama. Jumpa dorg pun malu-2 aku ni. Hahaa. Tapi dapat salam jelaa , tak dapat nak borak-2. Lg pun nak balik time itu. Alaa, ada jodoh jumpa lagi lah kot kannn. 1/1/11 pergi ikut kakak aku pergi summit. Errr, act malas gila nak pergi sebab masa itu baru jea balik sekolah. Dah la penat then nak keluar pulak. Lepastu kakak aku cakap nak belanja tgk wayang, aku apa lagi on jelah kan. Hewhew. Dah ada orang nak belanja jangan ditolak. Apa pepatah tu \\rezekijgnditolak// kaannnn? Heeee. Pergi sana bosan gila. Tak best langsung , and ramai orang asing. Pergi sana sebab wayang murah. Bosan gila cerita aku tgk time itu \\sumpahpuaka//. Tak faham lah aku tengok cerita tu. Lepas da habis tgk jalan-2 satu summit. Beli makanan then makan subway. Hihi. Semua kakak aku yg belanja. Tk tahu kenapa dia baik hati sgt :D Thanks you kaka. Much lovee 


Hey guys. 6/11/11 ni Hari Raya Aidil Adha kan. Yah, mesti ada yg balik kampung kan. Aku tak tahu balik or tak. Hmm, yg balik tu hati-2 bawak kereta. Ingat lah orang yang tersayang :D Jangan nak bawa laju2. Nanti kang ada saja benda tak kena. Tak sempat nak sampai kampung. Sebelum bawa kereta doa dulu yah. Pandulah dengan cermat. Hikhik. Awal kan aku post. Alaa, lagi tiga hari jea lagi kan. Hihi. Mana tahu aku tak sempat nak update then korg rindu pulak. Haha. \\perasangila//. Apa-2 pun lah kan aku nak ucapka "SELAMAT HARI RAYA AIDIL ADHA "

Boi DearBLOGGER. Assalamualaikum 



« Past | New »
Navigates

▸ Majesty ◂ ▸ Post ◂ ▸ Tagboard ◂ ▸ Follow ◂
Credits

Skin By : Hafiz Zulkafly
Device : Adobe Photoshop CS5
Others : ImgUr , Color , Sonia
Best View : Using Google Chrome