Hot Summer

Tuesday, November 8, 2011 ϟ 6:22 AM ϟ




Hello Readers :]

Okay nampak tak gambar kat atas? Aku ditag oleh Susen Nana untuk join contest GIVEAWAY LIKE PAGE ini. Act join contest ni aku minat tapi aku tak tahu mcm mne crenya if jenis giveaway macam ini. Hewhew. Kuno kan aku? Okay dah tahu -.- Nak tahu syarat-2 nya? Okay klik sini --> Fatin Hanani nanti korang tahu lah caranya. Malas nak taip panjang-2 kann. hikhik. Due date 30/11/2011 ya. Aku nak tag dekat dorang ini --> AininJannah, and Wawa . 


Hmmm, hari ni kan aku bosan gila lah. Tak tahu nak buat apa dah. Kerja aku hari ni, online makan online makan dan sewaktu dengannya. Haha. Bosan mcm monyet duduk rumah ni. Tak tentu arah aku dibuatnya. Cuti pun sekejap jea. Then rabu kena sekolah balik. Alahai , malas gila nak sekolah weh. Sekolah pun sebab terpaksa. Lg pun rabu ni dah kena hanta and dapat buku teks. Mmg bawak batu lah esok. Pergi balik berat weh. Hmm, yg aku bengangnya lah kan buku novel BI boleh pulak tk ada. Tak tahu kemana pulak hilang. Bengang jea aku. Hari tu mak aku guna then dah lesap macam hantu. Ada kaki kot buku tu \\okay tipu// -.- Menangis bagai nak gegar bumi aku tadi cari buku and mak tak nak beli yg baru \\tahu mengada//. Then aku tak cakap langsung dgn mak and ayah aku \\tahu tak elok// eina mintak maaf mak ayah :( Tak ada mood langsung nak cakap dgn orang. Aku dah sepahkan rumah tak jumpa jugak. Mmg aku suka gila mcm ni. Dah lah sekolah aku ni cerewet gila nak mampus. Kalau hilang tak nak duit tapi nak buku baru. Errr, mmg cari nahas cikgu spbt ni. Dah bagi duit kira untung lah kan. Hahaha. Okay, gelak tak ikhlas -.- Hmm, tawakal jelaa. Cari slow-2 insyaallah jumpa lah jap lagi. Okay sorry aku tkde mood taip panjang-2. Chow ~

Boi DearBLOGGER. Assalammualaikum 

« Past | New »
Navigates

▸ Majesty ◂ ▸ Post ◂ ▸ Tagboard ◂ ▸ Follow ◂
Credits

Skin By : Hafiz Zulkafly
Device : Adobe Photoshop CS5
Others : ImgUr , Color , Sonia
Best View : Using Google Chrome