Hot Summer

ϟ Salam Maal Hijrah ♥
Saturday, November 26, 2011 ϟ 9:47 AM ϟ

Hi Readers :]

Selamat malam semua :) Eh, dah pagi tk perasan pulak. Hihi. Dah pukul 1.40 dah ni. Aku asyik tidur lambat jea skrg ni. Hihi. Alaaa cuti sekola kan. Ambil kesempatan sebentar jea xD Okay, aku nak ambil kesempatan ucapkan SALAM MAAL HIJRAH 1433 kepada semua umat islam :> Semoga korg semua diberkati oleh Allah dan amalan korg semua diterima oleh-NYA. InsyaAllah ~ :') 

Rasullulah Bersabda :
Allah tidak memandang rupa lahir kamu, dan harta kekayaan kamu. Tetapi Allah memandang hati dan amalan kamu :)

Harap tahun baru ini akan diberkati oleh Allah. Dan semua amalan yg korng buat akan diterima oleh Allah. InsyaAllah. Harap korang semua mulakan tahun baru ini dengan kebaikan dan buang semua keburukan yg pernah korg buat dulu. Harap semuanya diberkati Allah. 

P/S : Korang, siapa yg tahu nak hilangkan icon tepi title post, sila cmnt kt shoutbox aku keyh. And siapa tahu nak letak gadget follower balik? Please help me :')
Boi DearBLOGGER. Assalamualaikum 

« Past | New »
Navigates

▸ Majesty ◂ ▸ Post ◂ ▸ Tagboard ◂ ▸ Follow ◂
Credits

Skin By : Hafiz Zulkafly
Device : Adobe Photoshop CS5
Others : ImgUr , Color , Sonia
Best View : Using Google Chrome