Hot Summer

ϟ Tagged by Reen :>
Thursday, November 24, 2011 ϟ 5:29 PM ϟ

Hi Readers :]

Morning guys. hewhew. Hari ni aku bangun awal. Pkul 8 lebih dah bgn dah. Tak sgka aku boleh bgn awal cenggini. Muehehe. Okay, aku ditag oleh Reen untuk jawab semua soalan yg dia tujukan kat aku. Err, kena jujur keh? Hahaa. Okay jum tgk ape soalannya and ape yg aku jawab :)

1. Firstly , apa impian korang ?
    # Aku nak jadi org yg berjaya dlm hidup, nak bangga kan parent aku :)

2. Kenangan paling pahit yg pernah korang ada ?
    # Rasanya buat masa ni tak ade. Hihihi

3. Hobi korang apa ?
    # Onlinee, blogging and main badminton \\kalauademood// :D

4. Cita cita korang apa ?
    # Akauntan. Tp mak suruh jadi jururawat :/ 

5. Bila bosan , apa yg korang akan buat ? 
    # Bukak lagu kuat-2, tidur and tgk tv

6. Cinta pertama korang siapa ?
    # Wah, soalan cepumas. Hihi. Cinta pertama? Capital A 
       \\tpdahjdbenci// Haha.

7. If ex boyfriend / ex girlfriend ada hati lagi kt korang , apa patut korang buat ?
    # Buat tak tahu. If dia contact tak layan. Tk nak jilat ludah sendiri :)

8. Senang tak nak bg number phone kt orang ?
    # Tak, except kalau dah kenal lme.

9. Apa pendapat korang tentang blog saya ?
    # Comel blog awak :)

10. Perangai korang mcm mana ? # jujur tau
      # Okay, jujur ya. Hihihi. Aku jenis pemalu, suka brkwn, kuat merajuk,
         kuat marah and tak byk ckap.

11. Ciri ciri lelaki / perempuan mcm mana ?
      # mempunyai sifat yg positif and tak merokok :)

Dah siap pun jawab semua soalan ni. Soalan ke-6 tu mmg buat aku teringat kt ex aku and buat aku bertambah benci kat dia. Haha. Btw, soalan ni semua aku dah jwb dr hati. Ceh ! Hihihi. 

Boi DearBLOGGER. Assalamualaikum 

« Past | New »
Navigates

▸ Majesty ◂ ▸ Post ◂ ▸ Tagboard ◂ ▸ Follow ◂
Credits

Skin By : Hafiz Zulkafly
Device : Adobe Photoshop CS5
Others : ImgUr , Color , Sonia
Best View : Using Google Chrome