Hot Summer

ϟ # Tagging time :)
Tuesday, November 29, 2011 ϟ 7:34 AM ϟ
126241595774209370_mbtsfutl_c_large

Hi Readers :]

Good night eperibadi :> Okay aku tgh bosan skrg ni. Korg nak tak aku tagged soalan kt korg. Tk nak, nak? Kena jgk jwab yg mne aku tag tu. Aku dah tag jgn mengade tk jwab. Hahaha. Kjoke jelaa. Aku tk pakse pun. Ikut korg nak jawab or tak. K, jum tgk soalannyaaa :>

  • Ape perasaan korang bila tersalah masuk toilet?
  • Pernah jatuh depan orang ramai? Perasaan?
  • Ape pendapat korang tentang lelaki/perempuan zaman sekarang?
  • Solat cukup 5 waktu tk? #jujur tau :>
  • Pernah kena sebat dengan parents? Sebab?
  • Pernah curik duit parents?
  • Pernah gaduh besar dengan parents?
  • Pernah dikhianati oleh kawan? Ape perasaan?
  • Korang nih hipokrit tak? #tepukdada tnye selera
  • Korang ade boyfie/girlfie? Ape yg korang suka and tk suka tntang dia? xD
  • Ape azam baru korang tahun 2012?
Okay ni soalan aku yg agak cepumas kot xD Skrg aku nak tag dkt :


Aku rasa yg ni jea yg aku ingt malam-2 ni. Hewhew. Siapa rase-2 nak jawab, korg jawab lah. Tp bg tahu yg dah jawab. Nak tgk jawapan korg ape. Jgn senyap jea tauu. Muehehehe. Okay, ngntk sudah. Kbye :*

Boi DearBLOGGER. Assalamualaikum 

« Past | New »
Navigates

▸ Majesty ◂ ▸ Post ◂ ▸ Tagboard ◂ ▸ Follow ◂
Credits

Skin By : Hafiz Zulkafly
Device : Adobe Photoshop CS5
Others : ImgUr , Color , Sonia
Best View : Using Google Chrome