Hot Summer

ϟ // Bila bosan mcm-2 boleh buat. Heeee
Monday, December 19, 2011 ϟ 4:54 AM ϟ

Hello Readers. 

Hye, hari ni aku bosan. Tak tahu nak buat ape hari ni. Nak msg MR.Z die busy polak. Sibuk buat kerja dia. Takpe lah aku faham. Tp aku rindu die :'( K, gedik -.- hewhew. Tak ape lah nanti die tak busy boleh msg die smpai lebam kan. Haha. Bila aku bosan kan, korg nak tahu aku buat ape? Okay, aku suka kacau adik aku. Bila aku bosan aku sakat dorg. Biar dorg sakit hati and gaduh dgn aku. Haha. Jahat kan aku? Okay, aku tahu itu. Haha. Aku dah bosan tak tahu nak buat ape, so kacau lah adik aku. Aku suka kacau adik aku yg last. Suka tgk dia bengang and pukul aku. Okay, dari situ aku dapat gaduh dgn die. Nanti mula lah balas membalas tumbukan. Haha. Dasyat tak? Tahu dah. Hihihi. Lps tu dah penat gaduh, masing-2 tak bertegur sape. Haha. Sbb masing-2 dah bengang. Tp aku suka buat mcm tu. Haha. Aku kejam kan? Dah tahu dah. Akuu mmg mcm itu. Kesian adik-2 aku. Tp nak kacau adik aku yg perempuan ni, errkkk -.- Jgn harap lah dapat kacau. Sentuh sikit dah marah. Lps tu bila kacau, tumbok aku lah pukul la. Haha. Lagi-2 kalau dia tgh main komp and edit blog.  Mula lah dia naik angin mcm singa betina. Haha. Aku bosan mmg gila mcm ni. itu lah diri aku. Hewhew.


Nak tahu lagi ape habbit aku? Ni ha Choki-choki kesayangan aku. Aku kalau bosan ambil choki-2 and makan. Makan smbil berangan. Haha. Tah pape lah aku ni kan. Alaa, biase letuw mcm korg tk pernah berangan jea kan. Tipu letuw tk pernah berangan. Hewhew. Sedap choki-2 ni. Sehingga menjilat jari kalau terkena jari. Haha #merepek -.- Tadi aku beli dua bungkus choki ni. Errkk, mmg nikmat gila bila makan. Hahaha. Bodohnya aku ni. Mcm tak prnh makan choki-2. Haha. Aku suka pun sejak kakak aku mula beli. Bila rasa aku dah mula jatuh cinta dgn die. Haha. Habbit aku byk tp tk nak cerita kat sini. Nanti jadi karangan pulak. Hewhew. Okay, see youu :*

Boi DearBLOGGER. Assalamualaikum 

« Past | New »
Navigates

▸ Majesty ◂ ▸ Post ◂ ▸ Tagboard ◂ ▸ Follow ◂
Credits

Skin By : Hafiz Zulkafly
Device : Adobe Photoshop CS5
Others : ImgUr , Color , Sonia
Best View : Using Google Chrome