Hot Summer

Monday, December 5, 2011 ϟ 7:41 PM ϟ

Hello Readers :]

Lamanya tak update blog kannn. Mesti korg bosan yg singgah blog aku asyik post yg same jea, tkde post baru. Hewhew. Act, malas nak online and nak cube tak online. Yela kan next year nak spm. So nk cube tak online selalu. Even cuti ni, kena jgk beljar. Dipakse belajar -.- Aku faham next year nak spm ~ Duea hari lepas buka-2 jea facebook dah kena tag soalan oleh AIN. Aiyakkk ~ kena jawab soalan lagi lah nampaknya. Kena jujur lagi lah nampaknya. Hewhewhew xD Okay, lets starts ! :>

Soalan Ain, Jawapan Saya

1- Korang minat lagu nasyid tak ?
    #minat, tapi kalau yg best jea. Hewhew xD

2- Pernah gadoh terok dgn boyfriend / girlfriend ?
    #pernah sgt, tp tak nak ingat dah :')

3- Korang lebih selesa pakai baju ketat or longgar ? Sebab ?
    #Tak ketat tak longgar. Sbb nak selesa :>

4- Kalau ada lelaki / perempuan yg mintak couple kat korang , korang terima teros or pikir dulu ?
    #fikir dulu tp kalau baru kenal bape hari dia mintak couple mmg tk terima lgsg. Sbb tu just main-2 bagi saya :')

5- Korang suka tk ada kawan yg selfish and asyik nk ikot cakap dia jeh ? #pleasebehonest
    #tak suka langsung ! xD

6- Dlam hidup pasti ada sifat berangan , apa angan-2 korang ? #takmaushy-2 xD
    #alahai, malunyaa. Muehehe. Angan-2 nak kawin dgn jejaka idaman :P Hahaha

7- Kalau ada org tye dah berapa kali korang couple , apa jwpn korang ?
    #jawab jelah biar die puas. Hewhew.

8- Ada org yg dengki dgn korang and org tuh seorang yg nekad , apa korang buat ?
    #diam jelah. If die dah melampau baru bertindak :)

9- Sering baca Quran ? #jujur k ?
    #tak. Okay ni dah sejujur-jujurnya. hewhew.

10- Minat dgr ceramah agama ?
     #minat kalau penceramah tu bagi ceramah and ade lawaknya. Heeeee

11- Kalau parents korang dpt tahu yg korang couple , diorang marah tk ?
      #tak marah, tp dorg akan cakap "jgn caye sgt lelaki skrg". Hewhew :P

Okay, dah selesai. Ade lagi tak yg nak tag kat aku? If ade bagi jea. Jgn segan deh xD Aku sedia menjawab okay. Hewhew. Okay, chow dulu sbb aku mula tkde bnde nak cite. nty korg bosan pulak. Muehehe. Kbye :*

Boi DearBLOGGER. Assalamualaikum 

« Past | New »
Navigates

▸ Majesty ◂ ▸ Post ◂ ▸ Tagboard ◂ ▸ Follow ◂
Credits

Skin By : Hafiz Zulkafly
Device : Adobe Photoshop CS5
Others : ImgUr , Color , Sonia
Best View : Using Google Chrome