Hot Summer

ϟ // Mungkin orang lain lebih baik
Friday, December 23, 2011 ϟ 6:03 AM ϟ
382977_185998151489396_177774882311723_384732_985999613_n_large

Hello Readers :]

Okay, hari ni aku tak boleh taip panjang2 mcm biase sbb aku tgh menahan gastrik aku ni. Sumpah perit gila perut aku ni :'/ Hmm, aku terasa gila skrg ni. Terasa sbb ape? Terasa lah! Haha. Bangangnya aku ni. Please jgn pakse aku skrg ni utk bagi tahu. Sbb nanti aku akn terlebih terasa and mula air mata aku nak keluar mcm hujan. Aku tak tahu knp bila bace cmnt and status korg dkat facebook aku mula hati aku tersentuh gila. Please eina jangan lemah! Okay, aku tak lemah skrg ni tp aku terasa bagi tingginya gunung kinabalu :'/ Aku tak tahu kenapa. Hmm maybe aku tak sebaik dia. Tak sebaik dia yg korg suka, sayang, puji dia mcm-2. Yes, i know kita tak boleh ikut care org. But aku dah cube jadi yg terbaik untk korg. Please jgn pernah buat status mcm tu lagi. Hmm, aku tahu lah aku tak seberapa dibandingkan dgn dia. Aku ni tak pernah buat korg happy. Aku faham okay. Aku dah cukup dgn semua ni. Tak mampu nak tanggung semua dugaan aku. Ya Allah kuatkanlah hambamu ini :( K, aku tak nak cakap panjang lebar kat sini. Nanti aku menangis tak berlagu. Haha :/ Okay, see again :*


Watlek, watpeace, watcool, watsmile :')

Boi DearBLOGGER. Assalamualaikum 

« Past | New »
Navigates

▸ Majesty ◂ ▸ Post ◂ ▸ Tagboard ◂ ▸ Follow ◂
Credits

Skin By : Hafiz Zulkafly
Device : Adobe Photoshop CS5
Others : ImgUr , Color , Sonia
Best View : Using Google Chrome